Afbeelding

Fitnesscentrum in hotel Van der Valk Zaltbommel

Algemeen 2.623 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De gloednieuwe Fitnessclub Zaltbommel in het Van der Valk Hotel in Zaltbommel houdt op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september een Preview-actie.

Het voormalige kantoorpand in het Van der Valk Hotel is verbouwd tot fitnesscentrum van formaat. De club is ingericht met moderne fitnessapparatuur van Matrix. Leden kunnen groepslessen volgen, spinninglessen, fitnessen of functionele trainingen binnen een sfeervolle ambiance. Of ontspannen onder de zonnebank of in de sauna.

Fitnesscoach
"Verantwoord sporten is belangrijk", aldus de Fitnessclub Zaltbommel. "Daarom bespreken alle sporters hun sportdoelen met een fitnesscoach. Onder professionele begeleiding behalen zij hun doelen." Door de ruime openingstijden kan iedereen het sporten breed inplannen. "Wij faciliteren, maar iedereen bepaalt zelf welke lessen hij of zij volgt en wanneer."

Zeven dagen per week
Vanaf 1 oktober is de club iedere werkdag geopend vanaf 7:00 uur 's ochtends. De club is ook op zaterdag én zondag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Ook een gratis tijdelijke sport, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, is altijd mogelijk.

Daarnaast zijn personal trainingen mogelijk, in samenwerking met Gert-Jan Giesbers van Steady Sport. Een abonnement voor één keer in de week fitness en groepslessen kost 29,50 per maand. Onbeperkt fitness, deelname aan groepslessen en zonnebank kost 38,50 euro per maand. Een abonnement sluit je af voor minimaal drie maanden. Daarna is het per maand opzegbaar.

Preview
Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de preview-dagen op vrijdag 15 september van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag 16 september van 9:00 tot 17:00 uur. Wie zich op deze dagen inschrijft, profiteert van de 'Preview-actie' waarmee je op het inschrijfgeld 25 euro bespaart. Daarnaast ontvangt iedereen die zich op deze dagen inschrijft de Fitnessclub Nederland sporttas én sporten ze tot 1 november gratis. Bovendien mogen ze een cadeau uitzoeken: een Rituals Hammam cadeauset of een Activity Tracker.

De vestiging Zaltbommel is de zevende locatie van Fitness Club Nederland. Eerder al gingen vestigingen open in Deurne, Helmond, Schagen, Tiel, Eindhoven en Vught.

www.fitnessclubnederland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden