• Tijdens de presentatie signeerden de makers het boek.
• Tijdens de presentatie signeerden de makers het boek. Foto: aangeleverd

Prentenboek over dromen voor KiKa

Algemeen 354 keer gelezen

AALST • Illustrator Anne-Marie Somers, schrijfster Liesbeth Coppens en Nick Meulendijk van stichting Meet and Greet hebben het prentenboek 'Daar wonen 1000 dromenmakertjes' gepresenteerd. Een deel van de opbrengst gaat naar KiKa.

Het sfeervolle restaurant De Fuik in Aalst was vorige week maandag het (gesponsorde) decor voor de presentatie en de signeersessie.

Feel good
Het kleurige prentenboek vertelt het verhaal van Ollie die van zijn woonplaats de maan naar de aarde vertrekt om ervoor te zorgen dat de kinderen niet meer zo akelig dromen. Het is een sprankelend feel good verhaaltje voor het slapen gaan, dat wordt vergezeld van twee liedjes die bij de lancering ontroerend mooi werden gezongen en gespeeld door musicalzangeres Venna van den Bosch en Ton Loriaux.

Loretta Schrijver
Het boek is bovendien ingesproken door Loretta Schrijver die de aanwezigen maandag via een videoboodschap ook nog veel plezier wenste met het mooie prentenboek en veel succes met de campagne.

Kinderdagverblijven
In oktober en november zullen de woorden en de liedjes uit het boek overal in het land te horen zijn in kinderdagverblijven die aangekleed worden met posters van de prenten, vlaggetjes en ballonnen voor KiKa. Op die manier hoopt Meet and Greet de verkoop van het boek te stimuleren en zo tot een mooie opbrengst te komen voor KiKa.

Boekjes zijn voor 15 euro te bestellen. Kopers ontvangen als dank tevens een donatiekaart waarmee zij bij verschillende bedrijven hun aankoopbedrag in de vorm van een korting terug ontvangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden