Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Vetslim

Algemeen Column 248 keer gelezen

Vetslim

Begrijp ik het nou goed? Heeft de gemeente Zaltbommel een stuk grond in Rossum gekocht om de bouw van een geitenstal te verhinderen?

Als dat zo is, zit de gemeente die ondernemer dus behoorlijk dwars. Dáár zou ik mijn vrienden van de VVD graag ook eens over horen in plaats van over die aantallen beesten en hun overlast. Beetje neuzelen over milieu, maar hier zwijgen ze stilletjes. Was ik maar liberaal: wat nou ondernemers fokken, daar is de gemeente niet voor!

En nog iets. Ik bezit een stukje grond in de Bommelerwaard. Maar het ligt wat onhandig: te ver achteraf. En ik worstel met een matige infrastructuur. Bovendien is het te nat. En het heeft ook een onhandige vorm. Zodoende raak ik het aan de straatstenen niet kwijt. Lag het ergens anders, dan was het zo weg. Ik heb er in geïnvesteerd maar nu dreig ik bankroet te gaan.

Ik weet echter wat me te doen staat: ik heb geitenbreier Alexander van der Schans al gebeld en die had er gelijk oren naar! Alex lanceert een nieuwe geitenneukerij: naast mijn lapje komt een stal. Vierhoog, pakweg 20.000 geiten. We hebben besloten de prijs van mijn grond voor de gemeente redelijk te houden. Zo zijn wij. Wethouder Zondag, wij horen graag van u: NL20 TRIODOS 0005482013.

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden