• OKÉ FM zendt rechtstreeks uit vanaf de Bommelweek.
• OKÉ FM zendt rechtstreeks uit vanaf de Bommelweek. Foto: OKÉ FM

OKÉ FM viert de Bommelweek met live-uitzendingen

Algemeen 215 keer gelezen

ZALTBOMMEL• Streekomroep OKÉ FM doet van donderdag tot en met zondag live verslag van de Bommelweek. De omroep doet onder andere verslag van de braderie, de spectaculaire Whipe-Out en het gezellige Foodtruckfestival.

Sinds vorig jaar is OKÉ FM de officiële lokale omroep van de gemeente Zaltbommel. Vorig jaar deed OKÉ FM al live verslag van de braderie in Zaltbommel, waarin luisteraars zelfs verrast werden met een helikoptervlucht boven Zaltbommel. Het was het begin van een prachtige samenwerking met de lokale ondernemersvereniging.

Whipe Out

OKÉ FM zal donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag live verslag doen van alle festiviteiten in Zaltbommel. Vanuit het hart van Zaltbommel doet OKÉ FM donderdag bijvoorbeeld live verslag van de grote braderie in de stad. De reporters zijn vrijdag ook te vinden rond de Whipe-Out. Zaterdag doet OKÉ FM live verslag vanaf het Foodtruckfestival en zondag meldt OKÉ FM het laatste nieuws over de Etapastour en de gezellige festiviteiten vanuit het Stadscafé.

Het is voor OKÉ FM uniek dat men vier dagen op rij op locatie haar uitzendingen verzorgt. "Het is uniek te noemen dat OKÉ FM vier dagen op rij live radio maakt op locatie.", zo benoemt stationmanager Andre Paans. "De locatie uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking met ondernemersvereniging OVZ. De ondernemersvereniging draagt ons een warm hart toe. Dit jaar zaten we al vroeg aan tafel om te kijken hoe we onze samenwerking verder konden intensiveren. Met als resultaat dus nu een locatie uitzending van vier dagen. We zijn de ondernemersvereniging dan ook zeer dankbaar voor de prominente plaats die we hebben gekregen op het festiviteitenterrein."

Nieuwe huisstijl

Tijdens de Bommelweek zal OKÉ FM ook de nieuwe huisstijl presenteren. "De zomermaanden hebben we niet stil gezeten. Er is gewerkt aan een compleet nieuwe website, een nieuwe app, maar ook een frisse nieuwe huisstijl. Op onze uitzendlocatie kan men deze al komen bewonderen in Zaltbommel.", zo vertelt Paans trots. Het gaat goed met de streekomroep, zo stelt hij: "Steeds meer luisteraars in de Bommelerwaard weten OKÉ FM te vinden als streekomroep. Het aantal reacties stijgt ontzettend en ook zijn de contacten met de gemeente, verenigingen en het bedrijfsleven steeds soepeler. We kunnen stellen dat OKÉ FM zich thuis voelt in Zaltbommel."

De locatie uitzendingen zijn te beluisteren van donderdag tot en met zondag via 104.9 FM (regio Zaltbommel), 105.3 FM (regio Langstraat) en 106.4 FM (regio Altena). OKÉ FM is ook wereldwijd te ontvangen via de eigen OKÉ FM App of de website:

http://www.oke.fm/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden