Afbeelding

Die Kleyne Luyden zoekt musici voor jubileumproductie

Algemeen 319 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Die Kleyne Luyden brengt op 20, 21 en 22 april 2018 de hartverwarmende musical-komedie 'Me and My Girl' van Noel Gay in de Nederlandse vertaling van Toine Paauwe op de planken van de Poorterij.

De regie is in handen van Pepijn Blatter. Die Kleyne Luyden brengt de voorstelling ter ere van het 70-jarig bestaan.

De repetities zijn vanaf 4 september.

Die Kleyne Luyden is druk bezig met de samenstelling van de cast en het 16-koppige orkest. Er zijn nog diverse musici nodig om het orkest compleet te krijgen. Daarom roept DKL musici op die graag in het live orkest bij de semiprofessionele musical willen spelen. Aanmelden voor de auditie kan via: dklzaltbommel@gmail.com of pepijnblatter@hotmail.com  Vermeld in de mail je naam, leeftijd, welk instrument je speelt en je beschikbaarheid tot eind april 2018.

Me and My Girl

De musical Me and My Girl is de mannelijke tegenhanger van My Fair Lady, die gebaseerd is op het toneelstuk Pygmalion, een stuk dat Die Kleyne Luyden met veel succes speelde in 1995.

Deze komische musical gaat over Bill Snipson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de erfgenaam te zijn van de titel en het landgoed van de dertiende graaf van Hareford.

Maar om zijn erfenis te krijgen moet hij zich als een graaf kunnen gedragen en zijn vriendin Sally uit Lambeth opgeven. Dat gegeven leidt tot een hilarische avond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden