• Het team Gameren, samen met de organisatie.
• Het team Gameren, samen met de organisatie. Foto: Gijs van Tuijl

Gameren maakt zich op voor 'Zomer in Gelderland'

Algemeen 603 keer gelezen

GAMEREN • Gameren doet maandag 14 augustus mee aan het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Het dorp strijdt op die dag om de eretitel 'Mooiste plaats van Gelderland'.

Naast een team van tien deelnemers zal het hele dorp nodig zijn om de opdrachten te vervullen. De gehele dag zullen de vorderingen via de radio uitgezonden worden. Aan het einde van de middag zal er een TV uitzending volgen waarbij iedereen welkom is. Tijdens de uitzending zullen er nog een aantal opdrachten vervuld moeten worden en zal Gameren zich presenteren middels een parade, dit beloofd een mooi spektakel te worden.

Door het strijden om de eretitel 'Mooiste plaats van Gelderland' is er geld te verdienen voor een goed doel. Gameren heeft ervoor gekozen om geld in te zamelen voor een plaquette die herinnert aan de voormalige steenfabriek, die in de uiterwaarden van Gameren heeft gestaan. De fabriek floreerde in de jaren na de oorlog, maar raakt eind jaren 80 buiten bedrijf, en is daarna jammerlijk gesloopt. Des te mooier dus om deze fabriek met een plaquette te vereeuwigen.

De uitzending zal plaatsvinden vanaf het terrein van voetbalvereniging GVV'63 aan de Middelkampseweg.

Zomer in Gelderland Gameren is 14 augustus de gehele dag live op Radio Gelderland te volgen. Om 18.20 uur begint de live televisie-uitzending op TV Gelderland, deze uitzending is bij te wonen in Gameren bij voetbalvereniging GVV'63. Vanaf 16:30 tot 21:00 uur zullen er ook consumpties en broodjes hamburger/worst verkocht gaan worden voor slechts 1,25 euro per stuk. 

Meer informatie staat op de facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden