Afbeelding

Dressuurruiters in actie in Ammerzoden, Gameren en Ravenswaaij

Sport 265 keer gelezen

AMMERZODEN/GAMEREN • Paardensportvereniging De Bommelerwaard in Gameren organiseerde zaterdag een dressuurwedstrijd.

Rosanne van Kessel werd met haar pony Gaudhy in de klasse B eerste. Isa van Dalen werd met Cream on Top eerste en tweede. Josephine Vervoorn met haar pony Binkie werden eerste in de klasse L1. Celine Beukhof startte met haar pony Eviette S in de klasse L2, zij werd twee keer eerste.

Gelderse Boys
Er deden ook veel leden mee van paardensportvereniging Gelderse Boys (Ammerzoden). Geerke Walters-van Kuijk werd twee keer eerste met Chinouk (klasse B). Samantha Wolfert werd ook twee keer eerste, met Bono (cat. DE). Cindy van den Heuvel met Gaializa haalde een eerste en derde prijs in de L2, Fleur Verhoeven was de beste met D. Alexander (cat. B kl. B). Voor Nina van Gorkum was er een tweede en derde plaats met Ramzi-Jazz (cat. DE kl. L1).

Henri Verlouw werd tweede met Vlinder (cat. DE kl. Z1) en Frank Verhoeven met Myla (cat. DE kl. B). Francien Vereecken reed met Vigo naar een derde plaats (cat. DE kl. Z1).

Op een dressuurwedstrijd op de eigen accommodatie in Ammerzoden werd Nina Verheijen met Darwin eerste (M2). Een eerste en tweede plaats waren er voor Bettina Krol met Ivette (kl. L1) en een tweede en derde plek voor Marleen van den Oord met Enjoy (kl. L2). Femke van Loon werd met Dolce Vita tweede (kl. M1) en Lianne van Schaik derde met Dukaat (kl. L2).

Lotte van Mook
Lotte van Mook van PSV Bommelerwaard werd zondag in Ravenswaaij met haar paard Daydream M in de klasse ZZ-licht twee keer eerste.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden