Afbeelding

Hugo Lambooy naar Z2

Sport 99 keer gelezen

GAMEREN • Paardensportvereniging De Bommelerwaard organiseerde afgelopen weekend een dressuurwedstrijd. Daar vielen onder andere eigen leden in de prijzen. Hugo Lambooy startte vrijdag en zaterdag in de klasse Z1. Met twee eerste en een tweede prijs is deze combinatie nu Z2-startgerechtigd.

Alinda's M, het paard van Corine Bambacht, haalde samen met Lotte van Mook het sportpredikaat. Jeroen van Eck werd met Imagine twee keer eerste in de klasse L1 en Corine Bambacht met Itrina twee keer tweede.

Pony's
In de klasse L2 pony's startte Celine Beukhof met Eviette en werd twee keer tweede met 191 en 189.5 punten. Isa van Dalen startte in de klasse B met haar pony Cream on Top. Zij werd twee keer eerste met 191 en 213 punten. Josephine Vervoorn reed met haar pony Binkie in de klasse B en werd twee keer eerste met 189.5 en 183.5 punten. Marthe Vervoorn deed mee met Binkie in de bixie zij werd tweede met 164.5 punten.

Fries
Jolanda Schreuders startte zaterdag op een selectiewedstrijd voor Friese paarden in Prinsenbeek. Zij werd met haar paard Citske van Plexat in de klasse M2 twee keer tweede met 208.5 en 184 punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 14 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden