Afbeelding
Foto: D66

Tom van Engelen lijsttrekker voor D66 in Maasdriel

Algemeen Gemeenteraadsverkiezingen Bommelerwaard 272 keer gelezen

HEDEL • De in Hedel woonachtige Tom van Engelen is verkozen tot D66 lijsttrekker in Maasdriel bij de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2018.

D66 doet voor het eerst sinds het ontstaan van de gemeente Maasdriel mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Tom van Engelen (1980) Tom van Engelen (1980) is een geboren en getogen inwoner van de Bommelerwaard. Hij woonde het grootste deel van zijn leven in Zaltbommel en is tegenwoordig inwoner van Hedel.

De Toren

Afgezien van het feit dat de regio zijn thuis is, werkte hij ook jarenlang voor weekkrant De Toren, waardoor hij goed is ingevoerd in elke kern.

Herindeling

Voor hem is de herindeling de voornaamste reden de lijst van D66 te willen aanvoeren. "Geen partij heeft zo consequent en nadrukkelijk uitgedragen dat één gemeente Bommelerwaard de toekomst heeft. Die visie onderstreep ik. De vraag waarmee wij de straat op gaan is niet wanneer we gaan fuseren, maar hoe, met de grootst mogelijke tevredenheid van de inwoners van zowel Maasdriel als Zaltbommel als inzet. D66 gaat er vanuit dat de volgende verkiezingen na 2018 plaatsvinden in één gemeente Bommelerwaard."

De kersverse lijsttrekker en kandidaat raadsleden worden op zondag 25 juni in Kerkdriel tijdens het evenement 'Op d'n Delkant' gepresenteerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 7 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden