• Zaterdag is er een brocantemarkt in de binnenstad van Zaltbommel en zondag in de vesting van Slot Loevestein (foto).
• Zaterdag is er een brocantemarkt in de binnenstad van Zaltbommel en zondag in de vesting van Slot Loevestein (foto). Foto: Marcel Köppen

Dit weekend twee brocante-markten in de regio

Algemeen 349 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Liefhebbers van brocante kunnen zaterdag 10 én zondag 11 juni hun hart ophalen in de Bommelerwaard.

Zaterdag 10 juni is er een brocante-lifestyle-streek-markt in de Waterstraat en Gamerschestraat. Tientallen exclusieve standhouders bieden hier de nieuwste, leukste, trendy cadeau-artikelen en lekkerste streekproducten aan. Veel marktkramen zijn gevuld met mooi brocante, curiosa, schilderijen, prenten, glaswerk, zilveren sieraden, koperen beelden en verzamelobjecten uit grootmoeders tijd. Er zijn muzikale optredens en activiteiten voor kinderen. De markt duurt van 10:00 tot 17:00 uur. De organisatie is in handen van Van Vulpen.

Slot Loevestein

Op zondag 11 juni organiseert Heerenlanden Events 'Brocante op Loevestein'. De deelnemers tonen er hun mooiste schatten en vondsten uit onder onder andere Frankrijk, Engeland en België. Er is live muziek en er zijn gezellige terrasjes. De toegang tot de markt bedraagt 2 euro voor volwassenen en is gratis voor kinderen tot 12 jaar. Wie ook het kasteel bezoekt, kan gratis naar de markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden