Afbeelding
Foto: aangeleverd

OBS De Bogerd (Rossum) wint Rabo BankBattle

Algemeen 120 keer gelezen

ROSSUM • OBS De Bogerd uit Rossum heeft de door de Rabobank georganiseerde BankBattle 2017 gewonnen. Zij winnen daarmee een actieve struintocht bij Slot Loevestein.

Tijdens deze Rabo BankBattle zijn veertien groepen van tien basisscholen uit de regio via internet met elkaar de strijd aangegaan op het gebied van parate kennis en computervaardigheden.

Kraak de kluis
Door gebruik te maken van internet konden de klassen deelnemen vanuit hun eigen vertrouwde klaslokaal. De vragen hadden onder andere betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Het succesvol afronden van BankBattle vereiste tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel.

Goed voorbereid
Alle deelnemende klassen startten 's ochtends met het uitvoeren van praktijkopdrachten en het beantwoorden van vragen. Rabobank-medewerkers waren aanwezig om de kinderen aan te moedigen. Esmee van Doornmalen was bij de winnende klas: "Ik kwam de klas binnen en alle voorbereidingen waren al getroffen. Ze zaten in verschillende groepjes met tablets en het invulformulier was voorzien van cijfers en letters, zodat ze de antwoorden snel konden opschrijven. Ook de eindopdracht ging als een speer. Het was een erg enthousiaste klas en leraar. Ik vind het erg leuk dat ze gewonnen hebben!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden