Afbeelding
Foto: aangeleverd

Nieuwe plattegrond voor toerist in Bommelerwaard

Algemeen 378 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bezoekers aan de Bommelerwaard worden nu nog beter bediend. TRIP Bommelerwaard heeft namelijk een nieuwe toeristische plattegrond gemaakt met belangrijke toeristische informatie over het 'mooiste eiland tussen de rivieren'.

De plattegrond van de Bommelerwaard geeft de bezoeker een goed beeld van de mooiste plaatsen in de streek. Daarnaast is er praktische informatie over wandelen, fietsen, varen, eten en overnachten. Voorzitter Peter-Jan van Steenbergen van TRIP: "TRIP Bommelerwaard heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De nieuwe plattegrond draagt bij aan een nog warmer welkom voor onze bezoeker."

De nieuwe plattegrond is gemaakt door het Zaltbommelse bedrijf BooQi in samenwerking met de Bommelerwaardgids. De plattegrond is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, Slot Loevestein en ikzoekuwhuis.nl. De plattegrond is verkrijgbaar bij het TRIP informatiepunt op de Markt in Zaltbommel en bij de aangesloten toeristische bedrijven van TRIP.

Janneke Boogaard

Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden