Afbeelding
Foto: 123RF

Op zoek naar sportkampioenen van Maasdriel

Sport 59 keer gelezen

MAASDRIEL • Jeu de boulesvereniging L'Ammerzo organiseert dit jaar de huldiging van alle sportkampioenen van 2016/2017 uit de gemeente Maasdriel. Kampioenen en verenigingen kunnen zich aanmelden tot 8 mei voor de gezamenlijke huldiging op vrijdag 2 juni van 16.00-18.00 uur bij L'Ammerzo aan de Hoge Weiden 18 in Ammerzoden.

De gemeente Maasdriel heeft de huldiging in 2016 voor het laatst georganiseerd en heeft voor 2017 het stokje overgedragen aan L'Ammerzo. Volgend jaar mag het weer een andere organisator zijn.

Voorwaarden voor huldiging zijn dat de sporters in Maasdriel woonden ten tijde van hun prestatie en lid zijn van of aangesloten bij een overkoepelende sportorganisatie. Ze moeten een eerste, tweede of derde plaats behaald hebben op een regionaal, nationaal of internationaal kampioenschap tussen mei 2016 en april 2017. Per vereniging kunnen twee kampioensteams of kampioenen worden aangemeld via een formulier dat verkrijgbaar is bij Marianne Jans via pr@l-ammerzo.nl.

"Met nadruk nodigen wij tevens een afvaardiging van alle besturen uit omdat deze huldiging een uitgelezen kans is om met elkaar in contact te komen", aldus de organiserende vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden