Afbeelding

Eigen ruiters in de prijzen op eerste outdoorwedstrijd in Gameren

Sport 198 keer gelezen

GAMEREN • Paardensportvereniging De Bommelerwaard hield dit weekend de eerste outdoorwedstrijd op de eigen accommodatie in Gameren. Een aantal leden viel in de prijzen.

Vrijdag werd Corine Bambacht in de klasse L1-paarden met Itrina 2e en 1e met 194,5 en 198,5 punten.

Zaterdag werd bij de a/b pony's klasse B Josephine Vervoorn met haar pony Binkie 2x 1ste met 194 en 189 punten. Celine Beukhof met haar pony Eviette S. werd 2de met 195 punten in de klasse L2.

Bij de klasse B paarden werd Bart Ramakers met zijn paard Chameur 1ste met 189 punten. Corine Bambacht werd met haar paard Itrina 2x 1ste in de klasse L1 paarden met 204 en 201,5 punten. Bij de L2 paarden werd Marlouk Schreuders met haar paard Conquistador 2de met 185 punten.

Tamara Ropars startte met haar paard Furstinels C. in de klasse M1 en werd 2de met 194,5 punten. Myrthe van Empel werd in de klasse M1 met haar paard Barrosh 3de met 188,5 punten. Jolanda Schreuders haalde met haar paard Citske van Pelxat de derde plaats in de klasse M2 met 189,5 punten.

Bij de bixie werd Saffira van Willegen met Carly 1e met 139,5 punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 9 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden