Afbeelding
Foto: 123rf.com

Vögele Zaltbommel blijft open

Algemeen 1.062 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Het filiaal van Charles Vögele in de Gamerschestraat in Zaltbommel blijft open. Na de zomer krijgt de winkel een nieuw concept en een nieuwe naam.

De Nederlandse tak van het Zwitserse kledingconcern ging in januari failliet, maar maakt een doorstart onder Vidrea Retail. Momenteel zijn 85 van de 95 winkels in Nederland open. Positief nieuws dus voor de zevenhonderd werknemers en de klanten van Charles Vögele.

Remt Melles (CEO Vidrea Retail): "We leveren momenteel wekelijks nieuwe bevoorrading aan alle winkels zodat de collectie continu vernieuwd wordt. Tot het moment dat we de winkels gaan verbouwen en ons nieuwe concept lanceren, zal er in alle winkels een uitverkoopperiode zijn met kortingen tussen de dertig en zeventig procent."

Verbouwing
De winkels zullen tot en met juli verder gaan onder de naam Charles Vögele. In augustus zal er een verbouwing plaatsvinden waarna de winkel in september opent als multibrand store met veel nieuwe merken. Veel van deze merken zijn nu al te koop.

Eén van de merken
Charles Vögele blijft ook na de lancering van het nieuwe concept in de winkels verkrijgbaar, maar dan als een van de merken. Klantkaarten en tegoedbonnen zullen vanaf die periode ook weer geldig zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 8 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden