Afbeelding
Foto: aangeleverd

Knagend Vooruit huldigt jubilarissen

Algemeen 247 keer gelezen

NEDERHEMERT • Konijnen- en pluimveevereniging Knagend Vooruit huldigde tijdens de feestavond in Eeterij Den Dijk twee jubilarissen.

Arjan van de Laar uit Aalst, maar sinds kort wonend in Wijk en Aalburg, was 25 jaar lid van de vereniging en tevens ook van de nationale fokkersbond van konijnen. Hij is de derde generatie van de familie Van de Laar (bijgenaamd 'de Keutel') die in het bestuur van de vereniging zit. Hij is fanatiek fokker van Nederlandse Hangoordwergen.

Oud-voorzitter Peter Keijnemans vierde zijn veertigjarig jubileum bij de vereniging. Zijn lidmaatschap van de fokkersbond was nu 25 jaar omdat hij er enkele jaren tussenuit was geweest. De stamtafel van de vereniging staat bij Peter thuis. Alle bestuursvergaderingen vinden de laatste vijftien jaar daar plaats. Hij fokt, samen met zijn zoon Gerrit, Rex konijnen en vechthoenders. Regelmatig vallen ze op lokale en landelijke shows in de prijzen.

Beiden werden door voorzitter Remko Remmerde in het zonnetje gezet, kregen een speld opgeprikt en oorkonde uitgereikt. De dames werden van een bloemetje voorzien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden