Afbeelding

Jantje opent tweede pand in Zaltbommel

Algemeen 2.107 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Kleintjes worden groot. Jantje, de kledingzaak voor hippe kids, is uit zijn jasje gegroeid. Tijd voor een grotere, stoerdere winkel: Jan & Jantje. En er is nog meer goed nieuws, want in het bestaande pand blijft Jantje actief in de vorm van een outlet.

Zaterdag gaan de deuren open van Jan & Jantje in de Boschstraat, in het vroegere pand van De Garage. "Een supermooie plek voor ons", vertelt eigenares Suus Versigny enthousiast. "Het is meer dan twee keer zo groot als onze locatie in de Gamerschestraat en het heeft een stoere uitstraling. Dat betekent dat we alles ruimer kunnen opzetten en nieuwe merken kunnen toevoegen."

Tieners en dames
Om te benadrukken dat ook tieners bij deze zaak hun favoriete merken kleding en schoenen kunnen shoppen, is gekozen voor de toevoeging van 'Jan' in de naam en een stoerder logo. Met merken als My Brand is er ook voor jongens genoeg te kiezen.

Daarnaast gaat Jan & Jantje in de Boschstraat ook het populaire damesmerk Nikkie voeren. "Dat spreekt zowel meiden van zestien aan als dertigers. En het wordt nergens anders in de Bommelerwaard verkocht", vertelt Suus met gepaste trots. Door haar goede contacten met leveranciers biedt de Brakelse ondernemer meerdere merken waarvoor mensen zelfs vanuit Utrecht of Eindhoven naar Zaltbommel komen.

Outlet
Dat effect wordt alleen maar sterker nu het pand aan de Gamerschestraat is omgetoverd in een outlet. Daar worden kleding- en schoenencollecties van het jaar ervoor met vijftig procent korting verkocht, ook weer dankzij de goede samenwerking met bekende merken. De outlet is vanaf deze week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. Verder verandert er niets. "De sfeer blijft gezellig, de koffie staat klaar, en je kunt kleding uit de outlet ook gewoon ruilen onder dezelfde voorwaarden." Het servicepunt van DHL verhuist naar de Boschstraat.

Jan & Jantje is vanaf zaterdag open op maandag van 13.00-17.30, dinsdag tot en met donderdag van 9.30-17.30 uur, vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Tijdens het openingsfeestje van komende zaterdag geldt de hele dag een korting van maar liefst 25 %, ook op de nieuwe collectie. Voor bezoekers van alle leeftijden is er iets leuks te doen, waaronder een super-dj, en er staan lekkere hapjes en drankjes klaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden