Afbeelding

Politie rolt 'jointfabriek' op in Ammerzoden

112 495 keer gelezen

AMMERZODEN • De politie heeft donderdagmiddag aan de Zandweg in Ammerzoden een werkplaats ontdekt waar bedrijfsmatig wiet werd verwerkt tot gedraaide joint.

Daarbij werden drie mannen aangehouden. Het gaat om twee Bosschenaren van 48 en 50 jaar en een 55-jarige man zonder vast adres.

Agenten van de Landelijke Eenheid troffen tijdens hun surveillance bij het pand aan de Zandweg een onbeheerde auto aan met geopende kofferbak. Toen ze wilden onderzoeken wat er met de auto aan de hand was verscheen de 55-jarige man. Hij rook naar wiet en ook vanuit de auto kwam een wietlucht. In de auto werden enkele wietresten aangetroffen. De man vertelde in het pand aan het werk te zijn met nog twee anderen.

In het pand werden een partij wiet van enkele tientallen kilo's en diverse gedraaide joints aangetroffen. In de nabijheid van het pand bevonden zich de twee Bosschenaren. Zij zijn samen met de 55-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het vervaardigen van en/of de handel in softdrugs en zitten voorlopig vast voor onderzoek.

De partij softdrugs en aanverwante artikelen werden in beslag genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden