Afbeelding

Dronken Hedelnaar rijdt door na ongeval

112 446 keer gelezen

HEDEL • De politie heeft vrijdagavond een 40-jarige man uit Hedel gearresteerd voor het rijden onder invloed, het wegrijden na een aanrijding en mishandeling.

Rond 21.15 uur had er een aanrijding plaatsgevonden aan de Baronieweg in Hedel. De melder gaf aan dat hij een bloedlip en dik oog had opgelopen. De tegenpartij was weggereden in zijn auto.

De melder was door een andere auto ingehaald op de provinciale weg bij de rotonde; de andere auto had daarbij zijn voertuig geraakt.

Vuistslag
Beide bestuurders waren uitgestapt, waarop de ander hem een vuistslag had gegeven en was weggereden. De dader was op de foto gezet en het kenteken van zijn auto genoteerd. Met die informatie is de verdachte bij zijn woning aangehouden. Zijn beschadigde auto stond naast de woning.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 9 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden