Afbeelding

Pannaveld in Schelluinen officieel geopend

Algemeen 327 keer gelezen

SCHELLUINEN • Onder grote belangstelling, zelfs de complete A-selectie was aanwezig, is zaterdag het pannaveld voor voetbalvereniging Schelluinen officieel in gebruik genomen. De opening werd verricht door het oudste lid Bep den Hartog, zij wordt maandag 13 november (vandaag) 90 jaar, en het jongste lid Sven Bouter. Hij is zeven jaar.

Het D1-team uit 2013-2014 (nu de JO17) van vv Schelluinen heeft destijds het initiatief genomen om geld in te zamelen voor de aanleg van een pannaveld. Het is begonnen met het wassen van auto's op de club. Daar hebben de jongens toen 230 euro mee opgehaald. Ook andere acties brachten geld op, maar om een pannaveld gefinancierd te krijgen moest er natuurlijk grof geschut ingezet worden. Een jaar geleden is daarom een crowdfundingsactie opgezet en zijn enkele instanties benaderd.

Nu, vier jaar later, is het pannaveld dan officieel geopend. Bep en Sven deden dat door gezamenlijk een lint door te knippen en tevens een bord te onthullen waar de donateurs op zijn vernoemd die hebben bijgedragen. Ook de anonieme donateurs hebben een plekje op het bord gekregen.

Het was om nog een andere reden een fantastische dag voor Schelluinen. Naast de opening van het pannaveld knikkerde het eerste elftal het twee klassen hoger uitkomende LRC na een fantastische wedstrijd uit de beker en verzorgde de spelers en staf daarna een uiterst geslaagde draaimiddag met prachtige prijzen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 3 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden