• Jan-Piet Bikker (links) en Hans Wolfsheimer.
• Jan-Piet Bikker (links) en Hans Wolfsheimer.

LeaseProf Keurmerk voor Autobedrijf Bikker uit Noordeloos

Algemeen 1.267 keer gelezen

NOORDELOOS • Autobedrijf Bikker uit Noordeloos heeft als eerste garage in de Alblasserwaard het LeaseProf keurmerk ontvangen.

"We zijn trots om te melden dat onze garage voldoet aan alle eisen en criteria om vanaf nu als LeaseProf Service Center te worden aangemerkt wat ons in staat stelt om onderhoud en reparaties te mogen doen aan lease- en fleetauto's", meldt Jan-Piet Bikker van het autobedrijf aan de Grotewaard 29.

Jan-Piet Bikker: "Dit is voor de leaserijders in de regio een mogelijkheid om niet ver van huis hun auto te laten onderhouden."

Autobedrijf Bikker in Noordeloos is helemaal klaar voor het onderhoud en voor reparaties aan leasewagens. Dankzij het feit dat de werkplaats aan alle eisen voldoet die LeaseProf Service Centers aan garages voor leaseauto's stellen, mogen zij het keurmerk van LeaseProf voeren. Dat is goed nieuws voor zowel de zakelijk rijders als de leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen stellen namelijk eisen aan de manier waarop hun auto's worden onderhouden en gerepareerd. In een werkplaats met het keurmerk van LeaseProf Service Centers wordt door vakkundige monteurs gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste eisen van de fabriek. De kwaliteit van de aangesloten werkplaatsen wordt landelijk door LeaseProf gecontroleerd en gestandaardiseerd.

Behalve kwaliteit en het behoud op garantie biedt Autobedrijf Bikker ook een haal- en brengservice voor de leaserijders. Ook kent elk aangesloten bedrijf een vaste contactpersoon voor zijn leaserijders. Daardoor verloopt de communicatie soepel en wordt elk misverstand voorkomen. Een afspraak voor onderhoud kan bij Autobedrijf Bikker binnen vijf werkdagen worden gemaakt.

Voor meer informatie: 0183-581335, info@autobikker.nl of www.autobikker.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Ook in de gemeente Katwijk grijpt de provincie in om toch ruimte te geven om windturbines te plaatsen.
Provincie = pro-wind-sie: gedeputeerde Berend Potjer aarzelt niet regie gemeenten over te nemen bij plaatsen windturbines Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 17 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden