Afbeelding

Man (21) uit Zederik aangehouden voor overval tankstation in Vianen

112 1.974 keer gelezen

VIANEN/ZEDERIK • Naar aanleiding van tips die zijn binnengekomen na een uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld bij RTV Utrecht, heeft de politie een man aangehouden die verantwoordelijk wordt gehouden voor twee overvallen: op een tankstation In Vianen en een zonnestudio in Utrecht. Het gaat om een 21-jarige man uit de gemeente Zederik. Hij zit nog vast.

In de uitzending van 19 april dit jaar besteedde de politie aandacht aan de overval op een tankstation aan de Prins Bernhardstraat in Vianen, die op 26 maart plaatsvond. De uitzending leverde tien tips op, waarin ook namen werden genoemd. Op basis van de tips en aanvullend recherche-onderzoek kon de identiteit van de verdachte worden vastgesteld.

Uit het rechercheonderzoek kwam ook naar voren dat de verdachte vermoedelijk betrokken is geweest bij een overval op een zonnestudio aan de Potterstraat in Utrecht op 12 februari. Deze zaak werd behandeld in de uitzending van 12 april van Bureau Hengeveld.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden