Afbeelding

CU-raadslid uit Giessenlanden geeft domeinnamen nieuwe gemeente cadeau

Algemeen 934 keer gelezen

ARKEL • CU-raadslid Johan van de Minkelis van de gemeente Giessenlanden heeft de door hem aangeschafte domeinnamen voor de nieuwe fusiegemeente tussen Molenwaard en Giessenlanden cadeau gedaan aan de nieuwe gemeente.

Dat meldt hij op zijn eigen website. Van de Minkelis had de domeinnaam www.gemeentemolenlanden.nl bijna een jaar geleden aangeschaft.  "Om te voorkomen dat een domeinnamenkaper met slechte bedoelingen zou weigeren deze naam over te dragen", legt Van de Minkelis uit. Hij schenkt de naam gratis aan de fusiegemeente.

"Ik doe er als slecht koopman de url www.molenlanden.nl meteen bij. Overigens alleen als u belooft dat déze url altijd en immer in gemeentehanden blijft. Want echte domeinnaamkapers vinden deze domeinnaam maar wát aantrekkelijk als het inderdaad gemeente Molenlanden wordt", vervolgt Van de Minkelis.

Op zijn website wil hij tevens nog een misverstand wegnemen. "Sommige mensen denken dat ik bewust de pers heb gezocht om maximaal reclame te maken voor de naam Molenlanden en zo indirect het stemgedrag te beïnvloeden. Molenlanden is echter nooit mijn favoriet geweest, laat staan dat ik er reclame voor had willen maken. Ik ben altijd duidelijk geweest over de nieuwe naam van de fusiegemeente. Gemeente Alblasserwaard vond en vind ik de betere naam."

"Nu ik toch aan het uitdelen ben: ook de domeinnaam www.gemeentealblasserwaard.nl krijgt u van mij cadeau", vervolgt het CU-raadslid uit Arkel in het artikel op zijn website, dat gericht is aan de gemeentebesturen van Giessenlanden en Molenwaard. "Tijdens deze herindelingsronde hebben we daar niets meer aan, maar wie weet kunt u of uw opvolger deze in de toekomst nog eens gebruiken als de nieuwe gemeente een maatje te klein blijkt en er in de Alblasserwaard opnieuw een gemeentelijke herindeling komt."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 4 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden