Afbeelding
Foto: aangeleverd

Jan Smit en Paul Elstak komen naar Groot-Ammers

Algemeen 1.729 keer gelezen

GROOT-AMMERS • De bekende zanger Jan Smit staat zaterdag 14 oktober op het podium in De Ooievaar in Groot-Ammers. Vrijdag 13 oktober komt Paul Elstak.

Jan Smit is zaterdagavond één van de publiekstrekkers van het elfde feest van De Ammerse Piraten. Met Jan Smit weten de organisatoren weer een grote naam binnen te halen, nadat ze vorig jaar tijdens de jubileumeditie Frans Bauer mochten verwelkomen.

Naast de Volendamse zanger komen diezelfde avond de Snollebollekes, Stef Ekkel, Rene Karst, dj Robert Pouwels en John de Bever op de planken.

Paul Elstak
Zoals gebruikelijk begint het feest al een dag eerder. Vrijdagavond is het podium van De Ammerse Piraten eveneens voor een landelijk bekende naam in de dancescene: Paul Elstak. Hij krijgt muzikale versterking van de regionaal zeker zo bekende dj Van Dam en De Alpenzusjes. Dit jaar is er op vrijdagavond wel bij de ingang een alcoholcontrole, om te voorkomen dat (jonge) bezoekers met teveel alcohol op binnenkomen.

Kaarten
Passe-partouts kosten 25 euro; de entree is op vrijdag 12,50 euro (voorverkoop, 15 euro aan de zaal) en op zaterdag 17,50 euro (voorverkoop, 25 euro aan de zaal). De aanvang is respectievelijk 21.00 en 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Speciaalbakkerij Van der Grijn (Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Giessenburg); Café Sluis (Groot-Ammers); G. IJzerman Tweewielers (Brandwijk); Autobedrijf P. de Jong (Streefkerk) en Café De Poort (Nieuwpoort). Dit kan ook via www.deammersepiraten.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 23 uur geleden
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden