• Eén van de foto's van De Ontspanner.
• Eén van de foto's van De Ontspanner.

Foto's van fotoclub De Ontspanner in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem

Algemeen 452 keer gelezen

GORINCHEM/GIESSENLANDEN • Fotoclub De Ontspanner exposeert in de centrale hal van het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem. De foto's met uiteenlopende thema's zijn te zien tot eind september in deze Rivas-locatie aan de Banneweg in Gorinchem.

Ieder lid van de fotoclub, met leden uit de gemeente Giessenlanden, kreeg de gelegenheid foto's aan te leveren. De expositiecommissie van de club heeft uiteindelijk achttien foto's geselecteerd. Hierdoor is er een verrassende mix van onderwerpen en stijlen te zien.

Fotoclub
Tijdens de maandelijkse clubavonden van de fotoclub worden verschillende technieken en onderwerpen besproken. Tevens worden elkaars foto's bekeken en besproken. De leden maken regelmatig excursies om nieuwe foto's te maken en technieken toe te passen.

Prettige sfeer
In het ziekenhuis en andere Rivas-locaties zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor bewoners en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden