Afbeelding

Knippen op Zomermarkt voor De Meerkant in Meerkerk

Algemeen 1.272 keer gelezen

MEERKERK • Tijdens de ZomerMarkt op zaterdag 1 juli in Meerkerk gaat Kapsalon HaarIdee knippen voor De Meerkant in Meerkerk.

De Meerkant, gevestigd aan de Burgermeester Sloblaan 25, is een woonvorm van Syndion die onderdak biedt aan twaalf jongvolwassen mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. De woongroep wordt in hun dagelijkse dingen begeleid en ondersteund door een team.

Op zaterdag 1 juli van 08.00 tot 13.00 uur staat de salon met vier stylistes geheel in het teken van Syndion en kan de klant enkel en alleen het haar laten wassen en knippen voor 15 euro. "Het drogen/stylen van het haar laten wij deze dag achterwege, zodat we zoveel mogelijk kunnen ophalen voor De Meerkant", legt Mariska van Zandwijk van Kapsalon Haaridee uit.

"Wij werken deze dag belangeloos en de giften van de klant worden door ons geschonken aan De Meerkant. Ook zal er een pot staan waar de klanten extra donaties in kunnen doen."

Het team en de bewoners hebben inmiddels kennis gemaakt met Wendy en Mariska van HaarIdee en stralen compleet door dit initiatief van HaarIdee. Er wordt overwogen om van de opbrengst een schommel speciaal voor de cliënten in een rolstoel aan te schaffen.

Op de foto staat van links naar rechts: Mariska (eigenaar HaarIdee), bewoner Bas, Joanne van Mourik (werkzaam op De Meerkant), bewoner Shannon en Wendy (eigenaar HaarIdee).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden