• Een eerdere bijeenkomst in Betondak in Arkel.
• Een eerdere bijeenkomst in Betondak in Arkel.

Presentatie plan voor toekomst Betondak in Arkel

Algemeen 926 keer gelezen

ARKEL • Eigenaar Van Nieuwpoort van Betondak in Arkel presenteert dinsdag 11 april een bijeenkomst waarbij het 'bestemmingsplan' voor de toekomst van deze locatie wordt gepresenteerd en toegelicht.

Na de uitleg kunnen de aanwezigen reageren in kleine werkgroepen op wat ze gehoord en gezien hebben. Met de uitkomsten gaat het team weer aan de slag met het vervolg. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen.De bijeenkomst vindt plaats op de locatie van Betondak. Aanmelden hiervoor kan via info@betondakidee.nl.

In het afgelopen jaar is er door de initiatiefnemer, gemeente en inwoners, belanghebbenden en belangstellenden gewerkt aan de nieuwe plannen voor Betondak. Het terrein krijgt een nieuwe invulling. Gedacht wordt aan onder meer wonen, werken en recreëren. In workshops en informatiebijeenkomsten heeft iedereen die dat graag wilde een bijdrage kunnen leveren aan de eerste ideeën.

Organisch plan
Uit de ideeën en suggesties die het afgelopen jaar zijn verzameld heeft het projectteam een eerste voorstel voor een organisch plan gemaakt. 'Een organisch plan? Ja, een nieuw 'bestemmingsplan' dat ruimte geeft voor verandering maar de gewenste kwaliteit wel vastlegt', stelt het projectteam in een persbericht. 'De ideeën rondom wonen, werken, groen, verkeer en meer goede suggesties, zoals het terugbrengen van de Bomenlaan voor Betondak zijn hierin verwerkt.'

Meer informatie: www.betondakidee.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Zwembad Schoonenburg in betere tijden.
Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland moet opening uitstellen vanwege kapotte leiding Nieuws 18 uur geleden
• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden