Afbeelding

'Gesprekken met eventuele investeerders wozoco Groene Wei in Giessenburg'

Algemeen 295 keer gelezen

GIESSENBURG • Om investeerders te interesseren voor het realiseren van het nieuwe woonzorgcomplex De Groene Wei in Giessenburg treft het gemeentebestuur in goed overleg met de Wmo-adviesorganen nu voorbereidingen.

Giessenlanden is momenteel bezig met het uitwerken van de uitgangspunten die voor een investeerder van belang zijn om een businesscase op te stellen. "We heb al wel gesproken met een tussenpersoon die mogelijke investeerders gaat benaderen die passen bij dit profiel", vertelt een woordvoerster van de gemeente.

Wethouder Elisabeth van Leeuwen liet afgelopen week via Facebook weten de betrokken partijen 'met hernieuwde frisse moed' aan de slag zijn om het woonzorgcomplex te realiseren. 'Het is nog niet zichtbaar, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een doorstart van het WoZoCo in Giessenburg.'

'Vorige week hebben we een goed overleg gehad met betrokken partijen. Goed om te zien dat alle partijen graag met hernieuwde frisse moed aan de slag willen om het wozoco tot stand te brengen. Eerstvolgende stap is nu het sluiten van een intentieovereenkomst en gesprekken met eventuele investeerders voor de appartementen.'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden