Foto: Geert van Wijngaarden
Foto: Geert van Wijngaarden

ZZP'er uit Hardinxveld-Giessendam in freelancer finale

Algemeen 620 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSSENDAM • Ria von Hout uit Hardinxveld-Giessendam is met haar bedrijf RiArrange doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 1 april worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in Amersfoort.

De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste ZZP'er van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers is een selectie gemaakt voor de finale. "We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de finalisten," aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van ZZP-bank Knab.

De persoonlijke benadering staat voorop bij Ria's studio voor Grafische Vormgeving en DTP. Ze onderscheidt zich door haar creativiteit, flexibiliteit en het prima functioneren onder tijdsdruk. "Hoewel je creativiteit niet altijd af kan dwingen op korte termijn, werk ik eigenlijk het best onder druk. Het spreekt mijn klanten aan dat ik de rust kan bewaren, ook als de deadline dichtbij komt. Dat geeft hen ook rust. Dat zij zoveel vertrouwen in mij hebben dat ik de finale heb gehaald is fantastisch. De FOTY Awards winnen zou een geweldige blijk van hun waardering zijn," aldus Ria.

Kwaliteitsmeting
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp'ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties van onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, die wordt gemeten op basis van de gemiddelde cijfers uit de referenties binnen deze eerste ronde, selecteert de jury de finalisten. Deze finalisten zullen tijdens het pitchevent op zaterdag 25 februari 2017 hun bedrijf voor de camera presenteren. Finalisten die niet aanwezig kunnen of willen zijn, mogen hun videopitch online insturen.

Publieksprijs
Vanaf maandag 6 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP'er wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakjury
In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2017 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Via de volgende link kan men zich inschrijven voor de Dag van de ZZP'er: http://www.dvdzzp.nl/

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden