• Het team van Vleesboerderij Barten.
• Het team van Vleesboerderij Barten.

Vleesboerderij met slagerij bij familie Barten in Meerkerk

Algemeen 6.165 keer gelezen

MEERKERK - Een echte vleesboerderij, compleet met slagerij. Dat was al jaren de wens van de familie Barten uit Meerkerk. Vanaf 24 augustus is het zover! Dan openen ze hun slagerij aan de voorzijde van hun boerderij in de polder net buiten Meerkerk. Het is een moderne en sfeervolle slagerij met alles erop en eraan aan de Bordenweg 1B in Meerkerk.

Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Dat kan alleen bij Vleesboerderij Barten. "Omdat er geen tussenhandel is en we alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis hebben, kunnen we het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt. En alles ook nog eens stukken verser en ambachtelijk geproduceerd", reageert de familie Barten.

Vers of verpakt
Bij Vleesboerderij Barten kiest men zelf hoe het vlees verpakt moet worden. Dat kan op de traditionele manier in een bakje met folie, of zuurstofarm verpakt (zónder gas!), zodat het vlees langer houdbaar is. Vleeswaren kan ook 'gemapt worden', een manier om ook de vleeswaren langer vers te houden.

Bestelgemak
"We maken het zo makkelijk mogelijk voor onze klanten en daarom is het mogelijk om eenvoudig via de site te bestellen. Daar is een overzichtelijke lijst met het assortiment te vinden. En staat er iets niet bij, dan kan men dat kenbaar maken en zorgen we ervoor dat we het in huis hebben."

Streekwinkel
In de winkel van de Vleesboerderij is ook een groot aantal ambachtelijke streekproducten van boeren uit de streek te vinden, zoals boerenkaas, meel, boerenijs, vruchtensappen, honing, eieren, wijn en chocolade. Op de site leest men alles over deze bevlogen vakmensen.

Horeca en instellingen
De vleesboerderij van Barten levert ook aan horeca en instellingen. Belangstellenden kunnen contact opnemen voor de mogelijkheden.

Makkelijk bereikbaar
De winkel is gelegen nét buiten Meerkerk, op zo'n 5 minuten afstand van afslag 25 van de A27. Parkeren kan op het terrein vóór de winkel.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden