• Melissa (links) en Esther tonen enkele artikelen uit hun webshop.
• Melissa (links) en Esther tonen enkele artikelen uit hun webshop.

Webshop in Ameide voor sfeer in en om het huis

Algemeen 1.054 keer gelezen

AMEIDE • De vriendinnen Melissa 't Lam en Esther Westerhout zijn deze week begonnen met een webshop, die alles biedt voor een mooie en sfeervolle inrichting in en om het huis.

"We hebben het er al heel lang over om samen iets te ondernemen", vertelt Esther. Ze is al tien jaar vriendin met Melissa en enkele jaren geleden zijn ze tevens schoonzussen geworden. "Omdat we veel met huizen en de inrichting daarvan bezig zijn, kwamen we op het idee om hiermee iets te gaan doen."

Overzichtelijk

In een overzichtelijke website worden de decoratie-artikelen met fraaie foto's getoond. Er worden mooie rieten manden in vele soorten en maten en allerlei kleine meubels aangeboden. "We hebben een tuinassortiment met stoelen, manden en tafels, en allerlei decoratiematerialen om het huis ook van binnen mooi aan te kleden", legt Esther uit.

Het binnenassortiment bestaat onder meer uit geitenhuiden, schapenvachten en decoratieladders. "We hebben goede afspraken kunnen maken met leveranciers, waardoor we een mooi assortiment kunnen bieden."

De webwinkel van Melissa en Esther is geregistreerd onder de naam Ons Sfeer Huys. De webwinkel is bereikbaar via www.onssfeerhuys.nl. Bestellingen kunnen worden afgehaald. Verzenden is ook mogelijk.

Open dag

Vanwege de start van hun webshop verzorgen Melissa en Esther op donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag) een open huis aan de Vaarsloot 9 in Ameide. Een groot deel van hun assortiment zal dan van 10.00 tot 15.30 uur opgesteld staan in de mooie buitenruimte aan de achterzijde van de woning. Belangstellenden kunnen die dag artikelen aanschaffen en indien mogelijk gelijk meenemen. "Als deze open dag goed loopt, overwegen we om zoiets vaker te gaan doen, bijvoorbeeld eens in de maand op een zaterdag", besluit Esther. "Maar eerst gaan we van start met de webshop en de open dag!"

Voor meer informatie: www.onssfeerhuys.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden