Afbeelding

Veel snelheidsovertredingen op Beemdweg in Hoogblokland

112 1.562 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • De politie heeft donderdag op verschillende plaatsen in de Alblasserwaard gecontroleerd op snelheid. Vooral op de Beemdweg in Hoogblokland werden enkele forse snelheidsovertredingen geconstateerd.

Op de Beemdweg te Hoogblokland mag maximaal 60 kilometer per uur gereden worden. In slechts twintig minuten tijd werden er daar zeven bekeuringen uitgeschreven voor flinke snelheidsoverschrijdingen. De laagste overschrijding was daar 21 km/uur en de hoogste 46 km/uur.

Een 36-jarige bestuurder uit Gravenmoer reed daar 39 km/uur te snel, gevolgd door een 32-jarige bestuurder uit Schelluinen. Hij reed daar 44 km/uur te snel. Dat het nog sneller kon bewees een 24 jarige bestuurder uit Gorinchem. Hij reed daar 46 km/uur te snel.

Op de Melkweg te Langerak, reed een 50-jarige bestuurder uit Lexmond 32 km/uur te snel. Op de N482, onder Wijngaarden, reed een 55-jarige bestuurster uit Bleskensgraaf, 35 km/uur te snel.

Verder werd er op de N480 onder Streefkerk 101 km/uur gereden, waar maximaal 80 gereden mag worden. Op de N214 bij Noordeloos werd 108 km/uur gemeten. Ook hier geldt een maximumsnelheid van 80 km/uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden