• Groepsfoto met vlnr  Rosie Clements, Laura Wijling, Bart Jansen, Barbara van Deuren, Jord van Riel, Jan Pol, Annemarie Aanen, Marleen Koolmees, Charles Pol, Steven van Roekel en Diane Pol.
• Groepsfoto met vlnr Rosie Clements, Laura Wijling, Bart Jansen, Barbara van Deuren, Jord van Riel, Jan Pol, Annemarie Aanen, Marleen Koolmees, Charles Pol, Steven van Roekel en Diane Pol.
update

Wereldberoemde dierenarts dr. Jan Pol bij Dierenkliniek Meerkerk

Algemeen 3.407 keer gelezen

REGIO • De wereldberoemde televisiedierenarts dr. Pol was woensdag te gast bij Dierenkliniek Meerkerk.

Dr. Jan Pol is al jaren te zien met zijn programma op National Geographic, wat in 26 landen wordt uitgezonden. Vanuit Meerkerk ging hij mee naar diverse locaties met de medewerkers van de dierenkliniek. Daarbij werden zijn activiteiten vastgelegd door twee cameraploegen. Ook zijn vrouw Diana en zijn zoon Charles waren aanwezig.


Dr. Pol bracht een bezoek aan Dierenkliniek Meerkerk en de omgeving in verband met een serie opnames in Nederland in het kader van een jubileumuitzending. Onderdeel van deze uitzending is een bezoek aan Nederlandse dierenartsen om mee te doen met de dagelijkse werkzaamheden.

Woensdag stonden er verschillende bedrijfsbezoeken op het programma, alsook een gebitsbehandeling van een paard op de dierenkliniek. De dag werd afgesloten met een barbecue met het team van Dierenkliniek Meerkerk en de familie Pol bij veehouder Cees de Jong en dierenarts Barbara van Deuren thuis. De dag na de opnames kwam dr. Pol op televisie bij RTL Late Night. Dierenartsen Barbara van Deuren en Steven van Roekel waren ook daar aanwezig om vragen te beantwoorden.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

• Bezoek van Dr. Pol met dierenarts Barbara van Deuren aan veehouder Peter Kloek uit Meerkerk voor de drachtcontrole van verschillende koeien.
• Operatie aan de lebmaag van een koe door dierenarts Steven van Roekel en Dr. Pol bij Fam. de Groot in Everdingen.
• Interview op de voergang bij Fam. De Groot in Everdingen.
• Gebitsbehandeling van een paard door dierenarts Jord van Riel.
• Dr. Pol met Goof de Jong, zoon van veehouder Cees de Jong en dierenarts Barbara van Deuren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden