Gert-Jan Wemmers en Kees van der Lee.
Gert-Jan Wemmers en Kees van der Lee.

Het gemak van Carwash Bleskensgraaf

Algemeen 2.755 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Snel, makkelijk en op elk tijdstip van de dag de kans om je auto of bestelwagen te wassen: dat kan bij Carwash Bleskensgraaf. Zaterdag 24 september is er van 10.00 tot 15.00 uur gelegenheid om kennis te maken. Dan staat er voor belangstellenden koffie en wat lekkers klaar.

Gemak dient de mens; een gezegde dat zeker opgaat bij het wassen van je auto of bestelwagen. Gert-Jan Wemmers en Kees van der Lee gebruikten het als uitgangspunt bij het opzetten van Carwash Bleskensgraaf. Meer dan een paar drukken op de knop is er niet nodig om aan de slag te gaan of om het wasproces volautomatisch te laten verlopen. Pinnen, contactloos betalen, het kan allemaal. En niemand kijkt je op de vingers.

"We bieden een totaalpakket aan: drie wasboxen, voorzien van alle materialen, een rollover waar een auto of bestelwagen van top tot teen gereinigd wordt en vier stofzuigers", vertellen de Bleskensgraafse ondernemers.

Bij het aanschaffen van een waspas krijgen klanten meteen korting. Hoe hoger het bedrag, hoe groter het aantal euro's dat ze er 'gratis' bij krijgen. "Daarnaast is onze wasstraat extra hoog, 2,80 meter. Voor zzp-ers en koeriers met hoge bestelwagens is dat ideaal. Voor hen is het feit dat we 24 uur per dag open zijn ook perfect. We zien ze vaak 's avonds langskomen."

Wasbedrijf
De eerste plannen voor Carwash Bleskensgraaf ontstonden twee jaar geleden. De twee initiatiefnemers waren afzonderlijk van elkaar bezig een wasbedrijf op te zetten. Kees bij zijn autobedrijf aan de Hofwegen, Gert-Jan in overleg met de gemeente op het bedrijventerrein aan de Melkweg. Gert-Jan: "We zijn vrienden van elkaar en kwamen er tijdens een gesprek achter dat we hetzelfde idee hadden. Na een nachtje erover slapen besloten we de krachten te bundelen. Op het bedrijventerrein, omdat deze locatie goed bereikbaar en zichtbaar is."

Kees vult hem aan: "We hebben veel tijd geïnvesteerd in het vinden van wasproducten. Daarvoor zijn we het halve land doorgereisd om ze in de praktijk uit te proberen. Daarom hebben we nu de nieuwste en beste materialen om auto's en bestelwagens perfect en snel en makkelijk schoon te maken."

Elke dinsdag (van 13.00-17.00 uur) en zaterdag (van 9.00-13.00 uur) is er iemand bij de wasstraat is die klanten op weg helpen.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden