Vuren wint van GVV en doet goede zaken

Vuren • Door een zakelijke 2-0 overwinning op het al gedegradeerde GVV is Vuren veilig en strijdt nu volop mee om de nacompetitieplaatsen. De ploeg van trainer Gilberto Smit staat vierde en staat achter kampioen BZC’14 tweede in de tweede periode.

Het eerste doelpunt was van Ian van Wijk in de 17e minuut. De jonge Merijn Mol maakte in de 63e minuut 2-0.

Vuren-trainer Smit was tevreden met de overwinning. “We hebben onze plicht weer gedaan. De uitslag had groter moeten zijn, maar ik zie wel een verbetering bij GVV ten opzichte van de wedstrijd van eerder dit seizoen.”

Daar was de GVV-trainer Freek Wittenrood het mee eens. “Het verschil tussen Vuren en ons was niet zo groot. We begonnen niet scherp. Na de 1-0 kregen we kansen, maar vergaten te scoren. Ik mis gif in de afwerking. Ik verwacht drie punten in mijn afscheidswedstrijd.”

SVS’65 leeft nog na 4-0 overwinning op Leerdam Sport

Spijk • SVS’65 heeft de laatste strohalm gegrepen. Door de 4-0 overwinning staat SVS’65 nu op de achtste plaats, met drie punten achterstand op HSSC’61, dat op een veilige zesde plaats staat.

SVS’65 kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Christiaan Perrier uit een voorzet van Jerzy Timmermans. Niet veel later schoot Perrier een strafschop tegen de paal. Stef Philip verdubbelde voor rust de voorsprong uit een vrije trap.
In de tweede helft kreeg SVS’65 veel kansen. Robin IJsselstijn en Fitim Meha maakten uiteindelijk de 3-0 en 4-0.