Achilles Veen boekt overwinning

REGIO • “We hebben de punten weer binnen”, kon Achilles Veen-trainer Dennis van der Steen vaststellen na de 1-2 winst bij Unitas’30. “Het zijn weer drie punten en het was verdiend.” Tegen de rust kwam Achilles Veen goed in de wedstrijd en ontstonden er kansen. Na de rust ging Achilles Veen de kansen ook benutten. Jochem Scheij was de aangever voor Pim Goossens, die de 0-1 binnen kopte. Na een doorkopbal van Goossens kon Scheij vervolgens zelf de 0-2 scoren.

Sterk staaltje van Woudrichem

REGIO • Woudrichem liet zich zaterdag van de goede kant zien. Het versloeg concurrent Zwaluwe met 0-1 en steeg daarmee naar de vijfde plaats. Het verschil met de gevarenzone is echter maar een paar punten, dus moet Woudrichem door blijven gaan. "Het was lastig voetballen op het kunstgras bij Zwaluwe door de regen en de wind”, aldus leider Fred van Straten. Voor de rust was de wedstrijd nog in evenwicht. Na de pauze kreeg Woudrichem de overhand. De druk werd groter en groter. Tien minuten voor tijd maakte Woudrichem het verschil. Na een afgeslagen hoekschop ramde Rick Naaijen de 0-1 tegen het net.