SV Meerkerk put moed uit deling

meerkerk • Een strijdbaar SV Meerkerk speelde met 1-1 gelijk tegen subtopper Groote Lindt. "Helaas wisten we de voorsprong niet over de streep te trekken", aldus trainer Gert-Jan Koekkoek. Hij zag de Zwijndrechtenaren een kleine tien minuten voor het eindsignaal de gelijkmaker scoren. "Strijdlustig kwamen we in de eerste helft door de weer in de spits gepositioneerde Floren Streefkerk op voorsprong. Na rust kregen we via Milan van Dijk en herintreder Joop Friedeman kans op meer, maar helaas gingen die ballen er niet in. We hebben goede zaken gedaan, want de ploegen om ons heen hebben verloren."


Ameide richt zich op nacompetitie

ameide • Na de 1-1 remise tegen buurman Lekvogels is Ameide definitief veilig. "We kunnen ons volledig richten op de nacompetitie", aldus een blije trainer Pieter van Zessen. "Wie had dat gedacht in de winterstop. Vandaag ging het redelijk gelijkop. Na de 1-0 van Roy de Blank hadden we misschien de voorsprong moeten verdubbelen. Maar toen Roel de Kruijk die kans miste en Lekvogels wel scoorde, was de wedstrijd wel gespeeld."


Ammers weet weer wat verliezen is

haastrecht • De vroege goal van Ricky Eijkelenboom kreeg geen vervolg. Groot-Ammers ging er met 3-1 af tegen Haastrecht. "Voor rust had Ricky de kans om ons, na de gelijkmaker, weer op voorsprong te zetten. Maar bij hoge uitzondering miste hij van elf meter", treurde trainer Bertus van Schaik. In deel twee scoorden de technisch vaardige Krimpenerwaardersm die leiden in de derde periode, twee keer. 


Doek valt voor SVNoordeloos

asperen • De 2-1 verliespartij in en tegen Asperen betekent einde oefening voor SV Noordeloos in de vierde klasse. 

"Zonde, want juist deze regionale klasse was heerlijk om in te voetballen. Dichtbij huis en dus veel derby's", baalde Noordeloos-trainer Hans Duijzer. "Volgend jaar wordt het afwachten waar we ingedeeld worden. Ik hoop richting Brabant, maar naar Dordt en Rotterdam of Utrecht zou ook zo maar kunnen." Tegen Asperen gingen zijn manschappen in de blessuretijd onderuit. "Gerben Kooijman zette ons voor rust op voorsprong. Kansen waren er vervolgens voor Patrick Slijkoort en Kai Voormolen. We scoorden niet, Asperen wel en zelfs in de extra tijd nog een keer. Uithuilen en opnieuw beginnen. Het is niet anders."