Streefkerk-De Alblas
Streefkerk-De Alblas Foto: Richard van Hoek Fotografie

Doek voor Streefkerk nagenoeg gevallen

streefkerk • Waar De Alblas een nieuwe stap zette richting handhaving in 2F is het doek voor De Alblas nagenoeg gevallen. De derby op sportpark Streveland eindigde in 2-5. De Alblas kwam in de tiende minuut op achterstand 1-0 door een doelpunt van Emilio Prins, maar de trefzekere Jari Zijderveld kon in de 21e minuut de gelijkmaker scoren. Jeroen Muilwijk maakte er nog geen minuut later 1-2 van. De voor het eerst in de basis startende jeugdspeler Ryan Albers kroonde zich tot man of the match. Hij kon met een zuivere hattrick in de 52e, 79e en 93e minuut en een assist terugzien op een geweldige middag. Dat Streefkerk nog een keer kon scoren door wederom Emilo Prins en de 2-5 eindstand op het scorebord zette, kon de zeer tevreden De Alblas-trainer Maarten van Gastelen niet deren. "Een zeer verdiende overwinning voor mijn jongens”, gaf hij aan.