• Wethouder Piet Vat en voorzitter Roelof van Bruggen op de wipwap.
• Wethouder Piet Vat en voorzitter Roelof van Bruggen op de wipwap. Foto: Aangeleverd

Speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland is weer open

Nieuws

NIEUW-LEKKERLAND • Speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland is woensdag weer open gegaan.

Onder belangstelling van veel aanwezigen werd het startsein gegeven door kinderburgermeester Maren. Dit gebeurde na een korte toespraak van wethouder Piet Vat, waarbij hij, namens de gemeente Molenlanden, een cheque overhandigde van 6200 euro ten behoeve van de renovatie van het schuurcomplex van de speeltuinvereniging. Voorzitter Roelof van Bruggen van de speeltuin nam de symbolische cheque in ontvangst.

Daarnaast ontving de vereniging van het Kernoverleg Nieuw-Lekkerland ook nog een cheque van 2000 euro voor dit doel. Daarmee is de renovatie, met eigen inzet, haalbaar geworden en dankt de vereniging sponsoren voor hun hulp.

Om de kinderen duidelijk te maken dat ook grote mensen van een speeltuin houden, gingen Piet Vat en Roelof van Bruggen nog even op de wipwap.

Voor de kinderen was er een traktatie verzorgd door de Plus en de Albert Heijn.

Naast dat de speeltuin veel speelplezier biedt, zijn er ook nog veel activiteiten voor de kinderen en wordt er ook nog een midzomermarkt georganiseerd. Het seizoen wordt op 1 november afgesloten met een lampionnenoptocht met muzikale omlijsting.

Voor meer informatie: www.speeltuinmiddelweg.nl.