Slachtoffer aanrijding zoekt veroorzaker en getuigen

kinderdijk • Slachtoffer mevrouw B. de Vaal uit Nieuw-Lekkerland is op zoek naar getuigen en de veroorzaker van het ongeval op zaterdag 13 april in Kinderdijk, waarbij zij onder meer een breuk opliep in haar linker sleutelbeen.

De aanrijding vond plaats tussen 09.00 en 09.30 uur in Kinderdijk, net voorbij de kruising van de Molenstraat met de Veerdam. Er reden toen twee tractoren achter elkaar, met aanhangwagens, met een sliert auto’s daar weer achteraan.

Mevrouw De Vaal reed op haar fiets richting Alblasserdam en werd door de tweede tractor aangereden. Zij kwam daarbij ten val. Hulpverleners vanuit het erachter rijdende verkeer hebben haar thuis gebracht.

“Achteraf zou het beter geweest zijn om direct naar het ASZ gebracht te worden om foto’s te maken”, vertelt haar man. “In het ziekenhuis bleek later dat er een breuk was in het linker sleutelbeen, dat er gekneusde ribben waren en beschadiging van voetgewricht, maar ook flinke bloeduitstortingen van top tot teen.”

Het slachtoffer zou graag in contact komen met getuigen of de veroorzaker van het ongeval. Dit kan via 0184-681780.


Buurman blust brand in woning 

papendrecht • Een oplettende buurman heeft woensdag omstreeks half vier een brand geblust in een keuken aan de P.C. Hooftlaan in Papendrecht.

De hulpdiensten werden nog wel opgeroepen, maar hoefden eigenlijk niet meer in actie te komen. Een buurvrouw had nog wel rook ingeademd en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Er is verder niemand gewond geraakt. De woning werd geventileerd omdat er nog veel rook aanwezig was.