• Schelluinen - Drechtstreek (2-3).
• Schelluinen - Drechtstreek (2-3). Foto: Rick den Besten

Drechtstreek geeft 3-0 voorsprong bijna weg

schelluinen • Na de teleurstellende nederlaag van een week eerder tegen ZBC’97 heeft Drechtstreek zich goed hersteld in de uitwedstrijd tegen Schelluinen. Het won met 2-3 en heeft nu nog slechts één punt minder dan de ploeg uit Schelluinen, die derde staat met 37 wedstrijdpunten.

Een vrije trap van Dion Warner werd in de Schelluinen muur van richting veranderd en verdween achter doelman Van der Werff. Ruststand was daardoor 0-1. In de 63e minuut bracht Koen Lighaam met een prachtige lob de 0-2 op het scorebord. Tien minuten voor het eind van de wedstrijd kon Max Vogelaar de 0-3 binnenschieten. Drechtstreek leek op rozen te zitten, maar Schelluinen gaf niet op. Nick Linnenbank scoorde de 1-3 binnen en kort daarna kopte Stefan Walhain de 2-3 binnen. Zo werd het nog een spannende slotfase.