Everstein stelt na rust orde op zaken

DORDRECHT • Na een half uur spelen in het duel SSW-SC Everstein hield iedereen zijn hart vast. Na een kopduel bleef Klaas Hazendonk van SC Everstein op de grond liggen. Hij kreeg nauwelijks lucht en de situatie leek zeer ernstig. Hij werd door een ambulance afgevoerd. Hazendonk is weer thuis en het gaat het redelijk met hem.

Nu de wedstrijd. Trainer Robin Berendsen was niet tevreden over de eerste helft: “Het liep niet goed bij ons, maar we kwamen wel op 0-1 door Merlijn Vos. De gelijkmaker volgde al snel en door een penalty kwamen we met 2-1 achter. Hierna viel Klaas uit en lag de wedstrijd een halfuur stil. Voor rust kregen we nog kansen om gelijk te maken, maar die werden niet benut.”

Ommekeer
In de tweede helft werd het door doelpunten van Sven de Blok, Walter Snoek en topscorer Jesper van Alphen toch een afgetekende overwinning.  Berendsen: “Een slechte wedstrijd met een terechte uitslag.”

Everstein staat nu derde met 40 punten, achter Peursum (41 punten) en VVAC (44 punten). Op 11 mei speelt Everstein in Giessenburg tegen Peursum en op 18 mei thuis tegen VVAC.