Asperen wint in laatste minuut van Noordeloos

ASPEREN • Door een benauwde 2-1 zege op SV Noordeloos staat Asperen slechts twee punten achter nummer zes HSSC'61. De plek betekent aan het eind van het seizoen directe handhaving. Op 11 mei staan beide ploegen tegenover elkaar. 

Trainer Ricardo Versteeg van Asperen: “We begonnen niet goed aan de wedstrijd. Na een half uur werd het 0-1. Ik miste power, vooral in de eerste helft was het niet goed van onze kant. We konden niet goed druk zetten en lieten de tegenstander te veel voetballen. In de tweede helft ging het beter en uit een corner van Tareq Ibrahim kopte Cas Coenen de gelijkmaker binnen. Tien minuten voor tijd wisselde ik een verdediger voor een aanvaller, maar SV Noordeloos ging ook alles of niets spelen.”

Door een uitstekende redding van Asperen-keeper Dennis Rooijackers bleef het 1-1. Na een afgeslagen aanval van SV Noordeloos kwam er in de laatste minuut een uitbraak van de thuisclub: vanaf zo’n dertig meter verdween de bal in het doel. Het was wederom Cas Coenen die scoorde.

Slechte wedstrijd toch winnen 
Versteeg: “We hebben vandaag een slechte wedstrijd gespeeld, maar nu zijn de punten belangrijk. Mooi dat we dit soort wedstrijden nu toch winnen.”