Ook Youth for Christ sponsoren?

krimpenerwaard • Youth for Christ Krimpenerwaard is onderdeel van YfC Nederland en is als ANBI-stichting afhankelijk van donateurs. 

Teamleiders Diederik en Priscilla van Os: "We zijn blij dat we met de twee elektrische fietsen en bakfietsen (zie artikel hiernaast) het jongerenwerk kunnen uitbreiden. Wel moeten de bakfietsen nog gevuld worden met materialen. Zoals muziekboxen, voetballen, bekertjes, een tafeltje en stoeltjes. Ondernemers die hart voor jongeren hebben en graag met YfC KW willen meebouwen, worden uitgenodigd om zich vooral te melden. Alle hulp is meegenomen, We gaan graag met hen in gesprek." 

Voor meer informatie, zie de website: 

q www.krimpenerwaard.yfc.nl


Logeren in herstelhuis de Koolmees

regio • Herstelhuis de Koolmees biedt een tijdelijke rustplek aan mensen die bijvoorbeeld vanwege mentale klachten, overbelasting of een andere wens op het gebied van herstel graag even van omgeving willen veranderen. 

Logeren bij de Koolmees kan voor een periode van maximaal veertien dagen. 

Bezoekers kunnen terecht bij ervaringsdeskundige medewerkers voor een luisterend oor, (h)erkenning en steun. Verblijf in het herstelhuis wordt gesubsidieerd en er is geen verwijzing of (WMO)indicatie nodig. 

Wel wordt er vooraf graag kennisgemaakt om te bespreken wat men nodig heeft. 

Voor aanmelding en meer informatie: 0182-717720/06-81966866 of koolmees@kernkracht.nl. 

q www.kernkracht.nl/koolmees