Gemeentenieuws Molenlanden

Start bouw Nuova Venezia
Start bouw Nuova Venezia

Start bouw Nuova Venezia Nieuw-Lekkerland

Algemeen 44 keer gelezen

Op donderdag 6 juni gaf wethouder Johan Quik samen met ontwikkelaar Erik Batenburg feestelijk het startsein voor de bouw van Nuova Venezia. Dit deden zij met het slaan van een paal bij dit woningbouwproject aan de Boeierstraat in Nieuw-Lekkerland. Met kleurrijke confetti brachten zij samen met de toekomstige bewoners een toost uit op een voorspoedige bouwperiode.

"Fijn dat de bouw nu van start gaat. Dit project voorziet echt in de behoefte aan woningen in het dorp", gaf Johan Quik aan. Het project omvat 88 woningen in de vorm van eengezinswoningen, twee onder één kap woningen en vrijstaande woningen.

Dit project is de eerste fase van de nieuwe woonwijk van Nieuw-Lekkerland. In een tweede en derde fase volgen nog 26 appartementen, 1 vrijstaande en 6 twee onder één kap woningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen