Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN in Molenlanden

Algemeen 81 keer gelezen

Van 11 t/m 16 maart zijn de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN open dagen. In de gemeente Molenlanden kunnen bezoekers al bij bijna 50 bedrijven en organisaties terecht! De open dagen zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is, maar zeker ook voor mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of mogelijk stageadres.

Gewoon even kijken Op www.kombinnenbijbedrijven.nl staan alle bedrijven en organisaties in zeven gemeentes in het Groene Hart die meedoen. Zij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers of stagiairs en verwelkomen ook graag geïnteresseerde bezoekers. Daarbij kan het gaan om betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk. Sommige bedrijven bieden ook praktijkopdrachten aan voor middelbare scholieren, vmbo'ers, mbo'ers, hbo'ers en wo'ers. Uniek aan deze open dagen is dat potentiële werknemers en werkgevers op een makkelijke manier met elkaar kunnen kennismaken. Het is al vaak voorgekomen dat deze laagdrempelige kennismakingen een kansrijk vervolg kregen.

Op bezoek bij de gemeente Molenlanden?
Ook dat kan. Molenlanden organiseert op dinsdag 12 maart een inloopbijeenkomst 'werken en stagelopen bij Molenlanden'. Zoals de naam zegt, komt hier het werken bij de gemeente en de mogelijkheden van stages aan bod. Ook kunnen belangstellenden hun CV laten checken en in een persoonlijk gesprek feedback en tips krijgen. Op donderdag 14 maart is iedereen welkom bij een 'meet and greet'. In een informele setting kan kennis gemaakt worden met verschillende medewerkers én wethouders. In gesprek met hen kunnen alle vragen gesteld worden over werken bij de gemeente. Voor het checken van een sollicitatiebrief en CV kan ook op een ander moment een afspraak gemaakt worden. Voor mensen die interesse hebben in een specifiek vakgebied, is er een optie om hiervoor een passend aanbod te bespreken. Neem hiervoor contact op, dan kijken we graag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een dagdeel mee te lopen met een vakspecialist. Op www.kombinnenbijbedrijven.nl staan de exacte datums, adresgegevens en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de gratis bezoeken.

Gemeentes die deelnemen
KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN is een initiatief van Groene Hart Werkt! Dit is het regionale platform voor circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. De bedrijven en organisaties die dit jaar meedoen liggen in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen