Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Inloopavond 'Reconstructie centrum te Schelluinen'

Algemeen 197 keer gelezen

Op dinsdag 29 januari vindt een inloopavond plaats over de voorbereidende werkzaamheden voor het project 'Reconstructie centrum te Schelluinen'.

Het project betreft de reconstructie van de Kaatsbaan, Kerkplein, Voordijk, Zandkade en aansluitende wegen in het centrum van Schelluinen. De gemeenteraad heeft besloten de Voordijk vanaf de kruising van de Commanderijstraat tot en met de kruising met de Nolweg aan het project toe te voegen.

Locatie:        Ons Dorpshuis, Commanderijstraat 9 in Schelluinen

Tijd:               19:30 uur - 21:00 uur

Tijdens deze avond kunt u het ontwerp bekijken en wordt informatie gegeven over de planning van de uitvoerende werkzaamheden.

Voorafgaand aan de reconstructie van het centrum te Schelluinen verleggen de nutsbedrijven diverse kabels en leidingen binnen het plangebied. Naar verwachting starten deze werkzaamheden in het eerste/tweede kwartaal van 2019. De werkzaamheden voor het project 'Reconstructie centrum te Schelluinen' beginnen nadat de kabels en leidingen zijn verlegd.

Bent u op dinsdag 29 januari 2019 verhinderd? Dan kunt u voor vragen of opmerkingen contact opnemen met P. van der Leer van Adcim via 0184-677500 of pvanderleer@adcim.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen