• De officiële opening van de nieuwe vestiging van Wasko in Papendrecht.
• De officiële opening van de nieuwe vestiging van Wasko in Papendrecht. Foto: Aangeleverd

De Viermaster: nieuw kinderdagverblijf Wasko in Papendrecht

Zakelijk 1.037 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met De Viermaster is Papendrecht sinds begin maart een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar rijker.

Wasko Kinderopvang opende 5 maart de nieuwe vestiging aan het Van der Palmpad. 

Willem Louridtz, Bestuurder bij Wasko Kinderopvang, en wethouder Arjan Kosten verrichtten, in het bijzijn van ouders en kinderen, de officiële opening verricht.

Eerste moment van loslaten
“Kinderopvang is vaak het eerste moment van “loslaten” voor ouders. Een spannend moment dus. Hoe belangrijk is het dan dat je weet dat je kind in vertrouwde handen is”, zei wethouder Arjan Kosten tijdens de openingsceremonie.

“Jullie zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in die zin pakken jullie je rol. En dat al zo’n 35 jaar. Inmiddels zijn jullie in Papendrecht niet meer weg te denken. Met De Viermaster krijgt Papendrecht een mooie plek erbij voor de dagopvang.”

Samenwerking met Basisschool De Viermaster
De samenwerking tussen Wasko Kinderopvang en basisschool De Viermaster is een belangrijk aspect van deze nieuwe locatie. Doel is het Integraal Kindcentrum (IKC) compleet te maken, waar kinderen van 0 tot 14 jaar alles onder één dak vinden.

“Het is een plek waar we samenwerken aan een fijne, leerzame tijd op De Viermaster,” aldus Fatma Simsek, locatiemanager Wasko, en Sanne Ponte, directeur De Viermaster. 

“Dit is een mooie weerspiegeling van onze samenwerking en ons gedeelde streven naar een geïntegreerd leer- en opvangklimaat.”

Focus op de allerkleinsten
Op KDV De Viermaster zal Wasko inspelen op de behoeften van de allerkleinsten. Er worden gediplomeerde babyspecialisten ingezet. “Deze pedagogisch medewerkers hebben een speciale opleiding gevolgd om precies te weten waar de allerkleinsten behoefte aan hebben.”

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De cover van het boek van Hans Muijsson.
Hans Muijsson bij live-uitzending vanuit de bibliotheek van Alblasserdam Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Amega Samen Sterk steunt zeven goede doelen in de Drechtsteden Zakelijk 7 uur geleden
Afbeelding
Programma 2024-2025 van Theater De Willem uit Papendrecht staat online: grote namen en prachtige voorstellingen Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden