<!-- BEGIN JS TAG - hetkontakt.nl_0011_125_APP_sizeless_klaroen < - DO NOT MODIFY -->
<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5297096&size=300x600&promo_sizes=300x250&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl&postcode=716&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- END TAG -->

25 November 2013 | 12.09

Bibliotheek Papendrecht viert vijftigjarig bestaan

Foto: Bert Bons

PAPENDRECHT • De bibliotheek van Papendrecht bestaat op maandag 2 december vijftig jaar. Tijd voor feest. Vrijdag 29 november om 13.30 uur komt wethouder mevrouw Reuwer het feest openen door een cadeau namens de gemeente te overhandigen. Op zaterdag 30 november komen Sint en Piet op bezoek en in januari staan gratis filmavonden op de agenda.

Sint en Piet komen op zaterdagochtend 30 november van 10.30 tot 12.00 uur een bezoekje brengen aan de bibliotheek. Kinderen mogen hen een handje geven.

Voor de inwoners van Papendrecht en omgeving die op 29, 30 november of op zondag 1 en maandag 2 december vjiftig jaar worden, heeft de bibliotheek een speciaal verjaardagscadeau: een gratis sterabonnement voor een jaar. De Abrahams en Sara’s moeten zich echter wel voor dinsdag 3 december bij de balie van de bibliotheek melden als jarige job.

Op 14, 22 en 30 januari organiseert de bibliotheek daarnaast gratis filmavonden voor iedere belangstellende. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn, want per avond is er plaats voor slechts 60 mensen. In de bibliotheek wordt bekend gemaakt welke films er draaien. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de balie of door een mail te sturen naar klspapendrecht@bibliotheekzhzo.nl.

Ook hebben de medewerkers van de bibliotheek de Verhalenrok staan op 29 november, 30 november en 2 december. Dit is een mooie rok met allemaal zakjes, waarin klanten een briefje kunnen stoppen waarop staat wat de bibliotheek voor hen betekent.

Om het feest compleet te maken, delen de medewerkers van de bibliotheek op vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en maandag 2 december kleine cadeautjes uit voor kinderen en volwassenen, maar: op is op. Daarnaast heeft de bibliotheek maandag 2 december wat lekkers bij de koffie.

afbeelding van Bert Bons
Dit artikel is geplaatst door:
Bert Bons

redactiecoördinator / eindredacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl.

UITagenda