<!-- BEGIN JS TAG - hetkontakt.nl_0011_125_APP_sizeless_klaroen < - DO NOT MODIFY -->
<SCRIPT SRC="http://ib.adnxs.com/ttj?id=5297096&size=300x600&promo_sizes=300x250&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl&postcode=716&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- END TAG -->

02 Mei 2012 | 08.27

Bevrijdingsconcert Papendrecht met Marco Bakker

Muziekvereniging Excelsior.

PAPENDRECHT • Het Oranjecomité Papendrecht verzorgt op zaterdag 5 mei een spectaculair Bevrijdingsconcert in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht.

Medewerking wordt verleend door Marco Bakker, Trio Zazi en muziekvereniging Excelsior.

Wie het succes van vorig jaar nog hoort naklinken, wil er ongetwijfeld weer bij zijn; het Bevrijdingsconcert in Papendrecht. De vijfde mei valt op zaterdag, een perfecte dag dus voor een concert, dat dit keer voor het eerst in Theater De Willem wordt gehouden.

Kaarten voor het concert, dat begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur), kosten 10 euro. Naast het eigen Excelsior treden Marco Bakker, Zazi en Eline Welle op.

Marco Bakker behoeft geen verdere introductie. Zijn warme stem is er met de jaren alleen maar beter op geworden. Hij voert ons mee op een muzikale reis langs bijna alle geallieerde landen.

En dan Zazi, drie getalenteerde jonge vrouwen die zichzelf op verschillende instrumenten begeleiden. Ze mochten vorig jaar al de sterren van de hemel zingen in Canada en Engeland.

Maar ook Eline Welle is al een bekende naam aan het worden. Zij was erbij, met een sprankelend optreden, toen vorig jaar het Papendrechts Oranjecomité vol trots haar nieuwe opzet van het concert presenteerde. Daarnaast zullen de bezoekers van het Bevrijdingsconcert nog geconfronteerd worden met een paar bijzondere muzikale verrassingen.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij De Willem, C1000 winkelcentrum Westpolder, Bruna en Primera op winkelcentrum De Meent. Daarnaast zijn de kaarten te bestellen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Zie ook de website van het OranjeComité en Excelsior:
www.oranjecomitepapendrecht.nl
• www.excelsiorpapendrecht.nl

afbeelding van Bert Bons
Dit artikel is geplaatst door:
Bert Bons

redactiecoördinator / eindredacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl.

UITagenda

 • dinsdag 27 Oktober - vrijdag 22 Januari
  Expositie
  Expositie in De Waalburcht
  Papendrecht, De Waalburcht, Badhuisstraat
 • zaterdag 28 November
  Rommelmarkt
  Rommelmarkt
  Papendrecht, Résidence Gerbrandy-gebouw, P.S. Gebrandystraat
 • zaterdag 28 November
  Rommelmarkt
  Fancy Fair De Waalburcht
  Papendrecht, zorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6